+45 26 80 32 89        info@1conzept.dk          Karl Bjarnhofs Vej 11 7120 Vejle Ø

1CONZEPT

Vision:
1Conzept vil være en foretrukken leverandør (hos vores kunder) indenfor underholdning, så som brætspil (og puslespil), samt konceptsammensatte serier til f.eks. skolestart og jul.

Mission:
* 1Conzept vil skabe værdi hos vores kunder ved at formidle ideer til færdigt produkt hurtigt og professionelt.
* Vi inddrager vores kunder i tæt samarbejde om skabelsen af produkter.
* 1Conzept vil have langvarige relationer og stærkt samarbejde til leverandører.
* 1Conzept vil skabe værdi hos ansatte – i fællesskab.

Hvem er 1CONZEPT?
1CONZEPT leverer en bred række af produkter, til en bred række af kunder i både ind- og udland. Vores produkter strækker sig fra alt indenfor udvikling af nye brætspil og puslespil til citatkoncepter, navnekoncepter, og produkter til skolestart og jul.

Hos 1Conzept sælger vi ikke bare produkter. Vi analyserer markedet og de kommende trends, og udvikler vores produkter og ideer ud fra det.
Vi fokuserer altid på at handle hurtigt og effektivt samtidig med, at tilbyde mere end bare et produkt.
Vores produkter er nemlig ikke bare produkter. Vores produkter skaber værdi og livskvalitet!

Alle vores produkter er skabt i samarbejde med vores kunder. Enten som ”Private lable” eller under 1Conzepts brand.
Når vi skaber et produkt, bliver kunden involveret fra begyndelsen, så deres ønsker og behov bliver inddraget i det endelige produkt. Derfor er vi meget engageret i vores kunder, deres historier og koncepter, deres behov og selvfølgelig deres målgruppe. På den måde kan vi skabe produkter som skiller sig ud, og komme med input til hvordan vores produkter udstilles på den bedste måde på hjemmesider, i kataloger eller i butikkerne.

Vi tror på at vores viden, kombineret med kundens viden, skaber det perfekte produkt. Derfor betyder samarbejde alt for os!

Alle vores produkter har en historie og en ”sjæl”, hvilket gør produkterne attraktive og giver et smil på læben. Vores kreativitet er høj og vores viden indenfor markedet og de kommende trends er stor. Dette betyder at vi kan skabe produkter som ikke bare er flotte og falder i slutbrugerens smag, men som også passer til årets trends.

Står du og mangler et produkt eller er du blevet inspireret af vores produkter – så tøv endelig ikke med at kontakte os.

1Conzept er altid klar til nye udfordringer!

Rul til toppen